Advertisement:

ETISALAT WITH PROXOMITRON OPERA TURBO

Discussion in 'Pc Free Browsing Codes And Tips' started by stevirus1608, Oct 14, 2011.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    stevirus1608 Member

    Member Since:
    May 11, 2011
    Message Count:
    56
    Likes Received:
    0
    Sponsored Links:
    You can use Proxomitron to browse on Etisalat network by following the following steps:

    (1) You will need OPERA browser. You can download it from this link

    http://mirror.nwc.is/pub/opera/win/1151 ... _Setup.exe

    (2) Now, on your Proxomitron interface, click "headers" button tab.Scroll down the "header

    filters" dialogue box that comes up, and you will see "Host MTN" and "Host Etisalat".

    Dis-select(unmark/untick) the "Host MTN" out filter and now select the "Host Etisalat" out

    filter. Apply and click "OK".

    (3) Then, on the Proxomitron main interface, Untick "use remote proxy" just above the

    "Manage Proxies" button. Save your setting by clicking on the floppy-disk-like icon.

    (4) Back to your Opera browser, configure it to use Proxy address: 127.0.0.1 and Port:6080

    by clicking on the opera icon on the top left hand side and select "setting"=>

    "Preferences"=> "Advanced"=> "Network"=> "Proxy Servers", and then use the above proxy and

    port for all protocols.

    (5) Down the the left hand of the browser you will see a clock-like icon, click on it and

    select "Enable Opera Turbo".

    (6) Now you can browse with your opera browser connecting your Etisalat.

    NOTE: your ability to browse depend on the availability of the Opera Turbo server.

    Phemi Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    223
    Likes Received:
    43
    Is t da old proximtron we know or a new one?cuz proximtron uses 8080 port o
    • GL Legend
    • Guru Member

    eleniyan Eleniyan...

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    1,419
    Likes Received:
    0
    hmm... Which proxomitron b dat 1 now d one i get no get hostmtn nd hosteti nd no opera icon but u try sha...
    • GL Legend
    • Guru Member

    KYLE_XYâ„¢ GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,806
    Likes Received:
    26
    see  jamb question guyz just dey asked??
    Dnt u knw u can ordered proximitroon or Privoxy to listen to any port u like,


    these z just a new invention
    • GL Legend
    • Guru Member

    KYLE_XYâ„¢ GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,806
    Likes Received:
    26
    weldone STEVIRUS
    seen like its ur time to rain,  a new gurus in lodge,

    gonna confirm u once i felt d speed of these proximitron

    Phemi Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    223
    Likes Received:
    43
    Okie i knw dat @kyle xy jux askn maybe ts an update of proxymtrn

    fodio Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    58
    Likes Received:
    0
    pls your own PROXOMITRON downloading link
    • GL Legend
    • Guru Member

    Oloyeadeniran GL Legend

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    931
    Likes Received:
    13
    Me no hw to make my proximitron to listen to 6080 bt wen i tried it with 8080 nah fire
    • GL Legend
    • Guru Member

    mikebat07943 GL Legend

    Member Since:
    Dec 7, 2010
    Message Count:
    3,425
    Likes Received:
    25
    so its confirmed working?

    Ksway Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 2, 2011
    Message Count:
    176
    Likes Received:
    0
    Stev i no see anything like host MTN or host etisalat in my proximitron can u upload urs

    stevirus1608 Member

    Member Since:
    May 11, 2011
    Message Count:
    56
    Likes Received:
    0
    Reconfigure whichever one you have
    • GL Legend
    • Guru Member

    Google GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    794
    Likes Received:
    4
    guy remember that proximitron has been configured to listened to port 8080.brb
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    PaUlaRO Strict Nigga!

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    10,415
    Likes Received:
    91
    Has it been tested?
    • GL Legend
    • Guru Member

    kesty GL Legend

    Member Since:
    Feb 23, 2011
    Message Count:
    887
    Likes Received:
    5
    Current Phone:
    Samsung Galaxy Note 3
    oboy abeg attache ur proxomitrom
    • GL Legend
    • Guru Member

    kesty GL Legend

    Member Since:
    Feb 23, 2011
    Message Count:
    887
    Likes Received:
    5
    Current Phone:
    Samsung Galaxy Note 3
    were u hide put since?
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Yeah a new guru
    but activating opera turbo na war oo
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Thats true
    port doesn't matter
    • Guru Member

    goldtooth Guru Member

    Member Since:
    Jan 2, 2011
    Message Count:
    330
    Likes Received:
    0
    @threadowner,cast and everyone using this, Pls how do i configure my normal proximitron that i was using with mtn. The original one does not have etisalat host o. With mtn we have headers>host>10.199.212.8 or www.mtnfootball.com  etc. In etisalat what will replace these ip. Pls step by step.
    • Guru Member

    goldtooth Guru Member

    Member Since:
    Jan 2, 2011
    Message Count:
    330
    Likes Received:
    0
    @threadowner,cast and everyone using this, Pls how do i configure my normal proximitron that i was using with mtn. The original one does not have etisalat host o. With mtn we have headers>host>10.199.212.8 or www.mtnfootball.com  etc. In etisalat what will replace these ip. Pls step by step.
    • GL Legend
    • Guru Member

    Google GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    794
    Likes Received:
    4
    opera with port 6080 can't connect with proximitron because proximitron port is 8080. so first u need to change proximitron port to 6080. by clicking on configuration then click on HTTP . mine didn't connect with port 8080 to 8080
    • GL Legend
    • Guru Member

    Google GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    794
    Likes Received:
    4
    change it to www.google.com.ng

    larco Member

    Member Since:
    Aug 22, 2011
    Message Count:
    7
    Likes Received:
    0
    @STEVIRUS, why did you always copy my posts at iwp.onmbl.net verbatim to post here without giving the people full and correct information. No single word of credit to the author. This time around, you decided not to post the download link and misled the people. I am a member here and would like my fellow forumites to get accurate info. If I am fully welcome here, I will be posting my exposee here myself. Don't mind this guy looking for cheep popularity!
    @All, this is the link to my PRIVOXOMITRON(PRIVOxy and proXOMITRON) COMBO:
    http://www.datafilehost.com/download-9617ef23.html
    Feel free to use and ask questions. You can use the two programs together or separately. God Bless! One Love!!

    →♥♥ HALARBYâ„¢♥♥ ← Member

    Member Since:
    Oct 31, 2010
    Message Count:
    1,446
    Likes Received:
    0
    • GL Legend
    • Guru Member

    nastyd GL Legend

    Member Since:
    Oct 30, 2011
    Message Count:
    813
    Likes Received:
    27
    Stevirus........i use an eti modem bt d service no dey go at all until i recharge.afta recharge its okay..
    Wetin i fit do abeg,i get both privoxy nd proximitron 4.5

    Nweze web builder @ www.ventchat.net

    Member Since:
    Oct 31, 2010
    Message Count:
    103
    Likes Received:
    3
    u b DJ???????? wetin u won test?????/ lol

    maryjay12 Member

    Member Since:
    Jul 26, 2011
    Message Count:
    57
    Likes Received:
    0
    Stop using ds software. It reveals. Choose ur fate.

    Ninjabi Member

    Member Since:
    Jul 9, 2011
    Message Count:
    282
    Likes Received:
    0
    reveals ??????

    Bigtee20 Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 2, 2011
    Message Count:
    78
    Likes Received:
    0
    I Gat These Two Finz..But Still Can't Browse..Make Somebody Help.
    • GL Legend
    • Guru Member

    sambama GL Legend

    Member Since:
    Mar 10, 2011
    Message Count:
    1,289
    Likes Received:
    122
    U mean Illuminati?

    Ninjabi Member

    Member Since:
    Jul 9, 2011
    Message Count:
    282
    Likes Received:
    0
    @MaRyjAY      AbEgGI JORH

Sponsored Links:

Share This Page