Advertisement:

GLO Browsing + TUNNELERS

Discussion in 'Pc Free Browsing Codes And Tips' started by stanley08, Oct 11, 2011.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    • GL Legend
    • Guru Member

    stanley08 GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,417
    Likes Received:
    26
    Current Phone:
    Sony Xperia™ Z3
    Sponsored Links:
    Okay, the MAIN aim of this thread is to post GLO + TUNNELERS. (Privoxy and Proximitron)

    But first , i'm gonna post the GLO-DIRECT JOLLY!

    STEPS
    If you don't have a glo sim, buy 0805 or 0807 preferrably!

    Provision your SIM for browsing (LONNNNG THING) - Take 48 hrs.

    Recharge ur SIM with 200 naira!

    Use 100 naira to do bundle! by dialing *127*51#

    Browse with the bundle till u have used 5MB out of the total 10MB

    Now connect with 'glodirect' access point!

    If them they chop ur money, PELE!!!
    If not, i swear you go rock am TIRE!!!

    NOTE: This does not work on all SIMs but there is a VERY good chance dat i will work! Worked for me before sometyn happened to my GLO SIM.
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dolpazinho GL Legend

    Member Since:
    Dec 4, 2010
    Message Count:
    1,215
    Likes Received:
    0
    hmmmm...pls we need success stories!!!

    fattylee Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 13, 2010
    Message Count:
    267
    Likes Received:
    21
    NICE SHARE BRO.

    madoskyposky Member

    Member Since:
    Mar 25, 2011
    Message Count:
    132
    Likes Received:
    0
    oya on to d next one.post d privoxy n proximitron 4 glo sharply
    • GL Legend
    • Guru Member

    ►►♫O.MICHAEL.O♫◄◄ GL Legend

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    1,848
    Likes Received:
    12
    Current Phone:
    Samsung galaxy S2 (sold)
    Nice one bro...but for them to provision na serious issue
    • GL Legend
    • Guru Member

    Chilldelta GL Legend

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    1,823
    Likes Received:
    3
    TROBULESHOOTING::

    *according to your write up,your saying recharge 200 then use 100 naira as bundle b/4 the oda procedures are followed.

    My question is:what happens with the oda 100 naira.Abi u sabi dey go chop am finish b/4 ur bundle starts.
    • GL Legend
    • Guru Member

    St. kiz GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,547
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    note 3 4.4.2
    Oya d tunnelerz

    proxy Member

    Member Since:
    Oct 26, 2010
    Message Count:
    694
    Likes Received:
    1
    hmmmmmmmm......nt clear enuff

    silicon Member

    Member Since:
    Feb 7, 2011
    Message Count:
    172
    Likes Received:
    0
    nice share have being using it for over two month nw d problm is that it does not work for all sim........ you dont even nid to load jst connect with apn : glosecure user & passwrd: gprs enjoy while it last good lock to those it work for. remember glo gvs free 25mb if u load 500 and 50 if u load a 1k
    • Guru Member

    Call It Done Guru Member

    Member Since:
    Feb 4, 2011
    Message Count:
    343
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    Samsung Note 2
    this package is for all who are in infinito, connect thru your glo direct but don't download with it else they will take your money
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    nice
    theres anoda way sha
    • GL Legend
    • Guru Member

    stanley08 GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,417
    Likes Received:
    26
    Current Phone:
    Sony Xperia™ Z3
    NOTE: Without money on your phone, Glo Direct will NEVER EVER connect!

    ALSO, Make sure you use the bundle before connecting to Glo Direct!
    • GL Legend
    • Guru Member

    stanley08 GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,417
    Likes Received:
    26
    Current Phone:
    Sony Xperia™ Z3
    ME NO GET TUNNELERS OH!!! ITS BEING WORKED ON!!!
    • GL Legend
    • Guru Member

    tosyn GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    874
    Likes Received:
    36
    Dis stuffs are not yet straight.

    lukfame Member

    Member Since:
    Oct 15, 2010
    Message Count:
    26
    Likes Received:
    0
    How do i activate my sim to browse..since message to 927 is nt going tru

    lukfame Member

    Member Since:
    Oct 15, 2010
    Message Count:
    26
    Likes Received:
    0
    plz and plz.

    How do i activate my sim to browse..since message to 927 is nt going tru
    I calld there customer care buh dey didnt do it afta waiting 4 48 hrs
    • GL Legend
    • Guru Member

    ☻ ☼®turk2jinglerƥâ„¢❶₯ GL Legend

    Member Since:
    Dec 11, 2010
    Message Count:
    2,022
    Likes Received:
    1
    lol, se glo get free site ni?

    JOHNAZâ„¢ Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    164
    Likes Received:
    0
    No tuneller dey work 4 glo. I beleive the thread owner wants us to use dis glo bundle for privoxy n proximi.
    • GL Legend
    • Guru Member

    Chilldelta GL Legend

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    1,823
    Likes Received:
    3

    for anoda world.gonna test mine 2morrow....
    • GL Legend
    • Guru Member

    Chilldelta GL Legend

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    1,823
    Likes Received:
    3

    connectin direct will work.NO CHEAT REQUIRED..JUST FEW TWEAKIN AROUND UR SETTINGZZZ
    • GL Legend
    • Guru Member

    ☻ ☼®turk2jinglerƥâ„¢❶₯ GL Legend

    Member Since:
    Dec 11, 2010
    Message Count:
    2,022
    Likes Received:
    1
    try ham na, if e work for u. i go do ham :D

    JOHNAZâ„¢ Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    164
    Likes Received:
    0
    glo no dey play wif their internet,so if u enta dis one chance hmm. na u sabi
    • Guru Member

    SEAKPO Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    657
    Likes Received:
    0
    Na 2 activate dia line na dere w0rk dey.

    maro4u Member

    Member Since:
    Oct 6, 2011
    Message Count:
    254
    Likes Received:
    0
    this glo thing anyway me dey stick 2 ma eti nd mtn as 4 glo na till further notice nd gud work.

    T2DBABZ Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 26, 2011
    Message Count:
    231
    Likes Received:
    19
    Current Phone:
    Infinix Hot Note - XUI 5.1
    TO REQUEST FOR UR GLO SETTINGS TEXT UR PHONE MANUFACTURER WITH THE MODEL T0 1234. eg TEXT "Nokia 2700" T0 1234. U WILL BE SENT THE SETTINGS.THEN SELECT THE GLO DIRECT ACCESS POINT WITH THE DEFAULT GLOBACOM SETTINGS FOR THOSE USING NOKIA PHONES.FLEX 2GO UCWEB OPERA FREE OF CHARGE.BUT I NOTICED THAT I CAN'T BROWSE WITH PHONE MY WEB BROWSER.I USE NOKIA C3-01.IT WORKS BIG TIME.L8TA
    • GL Legend
    • Guru Member

    Xplora GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,661
    Likes Received:
    0
    • GL Legend
    • Guru Member

    vic555 "Life is a mystery, explore it"

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,024
    Likes Received:
    145
    Current Phone:
    Samsung Galaxy S4, Blackberry Curve and Z10
    Glo without money does not establish connection to the network.  They sure will deduct your money if the trick did not work on your sim.  I have tried it before now.  My line browses free with any of the glo access points, but if I stay online for more than 30 mins, they decuct money and once the money finishes, the connection goes.
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Thats the main stuff
    glo will never work free like mtn xcept thru subscription stuffs
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Thats the main stuff
    glo will never work free like mtn xcept thru subscription stuffs
    • GL Legend
    • Guru Member

    stanley08 GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,417
    Likes Received:
    26
    Current Phone:
    Sony Xperia™ Z3
    Setting is different from provisioning! But dis is need ed sha! Nice one!

Sponsored Links:

Share This Page