Advertisement:

Glo free browsing tips

Discussion in 'Mobile Free Browsing Codes And Tips' started by MaCdee, Aug 26, 2011.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

Thread Status:
Not open for further replies.

    MaCdee Member

    Member Since:
    Aug 16, 2011
    Message Count:
    17
    Likes Received:
    0
    Sponsored Links:
    follow this easy steps to enjoy unlimited internet surfing on Glo.
    get your glo sim,register it and configure it for just the normal browsing,that is to be gprs enabled,after that insert your Glo sim in ur phone,if it displays E or 3G, then be happy,
    after then follow this steps,
    name: rule ur world
    apn: glosecure
    username/password: wap
    proxy number and port:leave it blank,then activate it,then u r good and ready to go.
    for java phone users just create it under personal configuraton and activate it.
    contact me bck for any further questions.tested ok.

    fattylee Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 13, 2010
    Message Count:
    267
    Likes Received:
    21
    more power 2 ur elbow bro.
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,877
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Lemme try this
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    ☼♥♣ʚChrismikeʚ☼♥♣ GL Senior Member

    Member Since:
    Jun 27, 2011
    Message Count:
    6,722
    Likes Received:
    67
    Me and gloria no dey in good terms
    • Guru Member

    Sike Baddo!

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    425
    Likes Received:
    1
    Glosecure is not working but gloflat

    2much Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    30
    Likes Received:
    0
    Abeg how i go fit configure my glo line so dat E oR 3G go show. I hav registered it but the thing still no de show. Pls i need ur help gurus.

    Oluwadamilare excel Member

    Member Since:
    Aug 27, 2011
    Message Count:
    9
    Likes Received:
    0
    pls oh when will oye ekiti putme form will be out?anybody with real informatn should contact me on 08060728911,mid 9t call is also acceptable.

    valto Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    49
    Likes Received:
    0
    nice, thats what i av been using since 3weeks, but i thought it was a promo, cos i recharge my glo sim heavily, since i use it to make calls. i noticed that the glo direct access point. doesnt deduct any credit. thanks to glo!!! am using it on pc now.

    Herbdoul Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    2
    Likes Received:
    0
    How can I browse free on my pc free wit glo, mtn, or zain.

    Dougyfancy Member

    Member Since:
    Oct 5, 2010
    Message Count:
    38
    Likes Received:
    0
    guy abeg no too publicize this ok
    • GL Legend
    • Guru Member

    Shady® GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    3,596
    Likes Received:
    53
    Hw does dis GLO stuff work on pc?
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    POSSIBLE GL Senior Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    4,909
    Likes Received:
    3
    WORKING PERFECTLY
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    POSSIBLE GL Senior Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    4,909
    Likes Received:
    3

    only apn=glosecure

    Otodeluxe http://deluxejournal.com

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    79
    Likes Received:
    5
    Please can i use it on my modem???
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    POSSIBLE GL Senior Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    4,909
    Likes Received:
    3

    IN ADDITION.. Tell the agent to provision your line on bundle plan not pay as u go..
    After that. Flame on while it last.
    AM SURE IT WONT LAST MORE THAN A WEEK.

    Lets rock and rule glo while it last.
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Does it work without money
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    POSSIBLE GL Senior Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    4,909
    Likes Received:
    3

    no. Have @least #1
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Ok lets get it shizzling
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    Ok lets get it shizzling

    Coolvalâ„¢ Member

    Member Since:
    Oct 29, 2010
    Message Count:
    578
    Likes Received:
    0

    WOW! That's good to know. Na to go  buy glo sim. :D

    Coolvalâ„¢ Member

    Member Since:
    Oct 29, 2010
    Message Count:
    578
    Likes Received:
    0

    Nice discovery. I pray it lasts
    • GL Legend
    • Guru Member

    Oloyeadeniran GL Legend

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    931
    Likes Received:
    13
    is IT REAL,I WISH IF IT WORKS MAKE I GO BUY GLO SIM.##FAST##

    Coolvalâ„¢ Member

    Member Since:
    Oct 29, 2010
    Message Count:
    578
    Likes Received:
    0

    i dey tell u
    • Guru Member

    Sike Baddo!

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    425
    Likes Received:
    1
    Abeg wetin i go put 4 my server if want use it wit operamini?

    Akinfemmypoem Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 3, 2010
    Message Count:
    84
    Likes Received:
    0
    It's gettin hot in here!!!

    Akinfemmypoem Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 3, 2010
    Message Count:
    84
    Likes Received:
    0
    glosecure or gloflat?? Which one dey make sense abeg?

    dennis Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    74
    Likes Received:
    0
    seee nija guyz dey hustle 4 free stuffz

    Akinfemmypoem Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 3, 2010
    Message Count:
    84
    Likes Received:
    0
    @dennis: i believe say na free stuffs make u do wahala register for dis great lodge. *hiss*
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    POSSIBLE GL Senior Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    4,909
    Likes Received:
    3

    choose default or use www.google.com.ng

Sponsored Links:

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page