Advertisement:

KEMULATOR ON PC

Discussion in 'Pc Free Browsing Codes And Tips' started by Byko4all, Oct 1, 2010.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    • GL Legend
    • Guru Member

    Byko4all GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,205
    Likes Received:
    47
    • GL Legend
    • Guru Member

    Byko4all GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,205
    Likes Received:
    47
    OPEN KEMULATOR
    CLICK IN VIEW
    CLICK OPTIONS
    SOMTIN POPS OUT
    LOOK ON TOP..
    CLICK THE ARROW DAT POINTS RIGHT
    CLICK NETWORK
    Proxy type: HTTP Proxy
    Host: 10.199.212.2
    Port: 8080
    CLICK OK

    NOW DIAL UP WIT MTN
    COM BAK TO KEMULATOR
    CLICK ON MIDLET
    CLICK LOAD JAR
    LOCATE THE OPERA 5
    CLICK OK
    IT WILL DISAPPEAR N APPEAR
    CLICK ON VIEW
    CLICK KEYPAD (so u can use it to scroll down)

    Custom HTTP server: http://roadwaytocollege.com/go/page.pl/ ... .239.243.2
    scroll down by pressin down on d screen (keypad)
    HOST: www.mtnonline.com
    CLICK OK
    IT WILL INSTALL
    U CAN NOW BROWSE WIT IT

    IF U WAN DOWNLOAD
    ON D DOWNLOAD PAGE
    SELECT ROOT
    THEN DOWNLOAD
    WEN DOWNLOAD IS ALMOST TRU
    PAUSE N RESUME IT

    AFTER DOWNLOAD
    GO TO THE KEMULATOR FOLDER
    OPEN FILE
    OPEN ROOT
    U WIL SEE D FILE U DOWNLOADED
    • Guru Member

    D.Jesse Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    375
    Likes Received:
    44
    • GL Legend
    • Guru Member

    Byko4all GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,205
    Likes Received:
    47
    D.jesse too much

    jameswilli Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    5
    Likes Received:
    0
    abeg make una help wit settings for bolt on kemulator. tanks

    ☺☺→2smäя†™←☺☺ Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    806
    Likes Received:
    0
    pls wat oda app cn kemulator handle?
    • GL Legend
    • Guru Member

    Byko4all GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,205
    Likes Received:
    47
    • Guru Member

    oyocee Guru Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    316
    Likes Received:
    0
    abeg e nor dey work 4 phone me self wan kumulate
    • Guru Member

    seedorff01 Guru Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    603
    Likes Received:
    7
    please how can we use AED on k3mulator 
    • Guru Member

    Perrycole Guru Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    619
    Likes Received:
    6
    N

    Abeg i own ask stupid question@byko4all..no vex.,.na must say u must get operamini 4 laptop so dat the kemulator go work...becoz i don dload the kemulator............and i no know weytin to do.....abeg help me@all or byko4all
    • Guru Member

    D.Jesse Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    375
    Likes Received:
    44
    @PerryCole
    Guy u nid get CAST Opera nt jst any opera mini. Dis are d requirement u nid.
    1. Kemulator
    2. Cast OperaMini {or any oda app}
    3. Check d settins in his thread.
    4. JAVA RUNTIME ENVIRONMENT.

    And U are there.
    • Guru Member

    Perrycole Guru Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    619
    Likes Received:
    6
    N

    @d.jesse...tank u....o.....,...,.....wel wel.. .....chai.......tanxs..i dey here about kemulator but i ignore de tin dat is why i be dollar.'..4 kemulator...........tanxs
    • Guru Member

    Perrycole Guru Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    619
    Likes Received:
    6
    N

    @d.jesse...abeg i go need to get .cast opera 4 my pc...me i start sharp sharp i dey anxious.,..,.wel wel...abeg

    mayor Member

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    2
    Likes Received:
    0
    @byko4all abeg i hear say aed works 4 only symbian fones...any swag 4 java users
    • Administrator
    • Super Moderator
    • GL Legend
    • Guru Member

    press2 Administrator

    Member Since:
    Sep 20, 2010
    Message Count:
    1,806
    Likes Received:
    524
    [move]4 those that needed download link on cast opera,av uploaded at the download portal..[/move]

    mukhcech Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    20
    Likes Received:
    0
    @Byko4all, I hail o,Abeg se dis bolt nofit walk for kemulator-what are the settings plz.......and also ebuddy settings for kemulator,thanks man.
    • Guru Member

    DON-CORLEONE watch and learn

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    493
    Likes Received:
    35
    to enjoy this site on pc with your kmulator, set the screen size on kmulator to 1000*650 for laptops and destop 920*560 feels good dudes
    • GL Legend
    • Guru Member

    ALEX_GURU GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,247
    Likes Received:
    21
    FANTASTIC THREAD :) ;) 8)

    okace Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    41
    Likes Received:
    2
    What do i click to c my downlded files and how do i make the opera to fit to my laptop screen?

    niky Member

    Member Since:
    Oct 4, 2010
    Message Count:
    1
    Likes Received:
    0
    pls i cant see any thing in bolt on kemulator pls help me with seeting

    Jezy Member

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    25
    Likes Received:
    0
    The thing dey blaze fast on pc. weldone guy
    • GL Legend
    • Guru Member

    Byko4all GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,205
    Likes Received:
    47

    Afonzo4la Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    30
    Likes Received:
    10
    guy na u oo...
    I kmw say u no fit fall my hand...

    Enter Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    15
    Likes Received:
    0
    Byko it rocks am using it thanks.
    • GL Legend
    • Guru Member

    Byko4all GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,205
    Likes Received:
    47

    Nappyboy Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    12
    Likes Received:
    0
    Wad up with bolt i don't undastand bolt font on kmulator any help?

    osas4all Member

    Member Since:
    Oct 3, 2010
    Message Count:
    50
    Likes Received:
    0
    you guys shud tell me how i can use bolt wit kemu, it apears blank any time i imports it to kemu@all

    osas4all Member

    Member Since:
    Oct 3, 2010
    Message Count:
    50
    Likes Received:
    0
    you guys shud tell me how i can use bolt wit kemu, it apears blank any time i imports it to kemu@all

    osas4all Member

    Member Since:
    Oct 3, 2010
    Message Count:
    50
    Likes Received:
    0
    how did you open bolt on kemulator?@Nappyboy

    osas4all Member

    Member Since:
    Oct 3, 2010
    Message Count:
    50
    Likes Received:
    0
    how did you open bolt on kemulator?@Nappyboy

Sponsored Links:

Share This Page