MODEM UNLOCKING SOFTWARE.

Discussion in 'DELETED POSTS' started by Babadinho, Oct 11, 2010.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    • Administrator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Babadinho Administrator

    Member Since:
    Sep 19, 2010
    Message Count:
    5,083
    Likes Received:
    448
    JUST DOWNLOAD THE ATTACHMENT BELOW, EXTRACT TO YOUR DESKTOP OR ANY LOCATION.
    DOUBLECLICK TO OPEN, PUT IN YOUR MODEM IMEI, THEN CLICK CALC TO GENERATE YOUR CODE.

    HOW TO UNLOCK

    TO UNLOCK YOUR MODEM, PUT ANOTHER SIM THATS NOT THE SIM FOR THE NETWORK YOU BOUGHT THE MODEM, THEN A BOX WILL POP UP, INSERT YOUR CODE THEN OK.

    WOOPIEE!!!, YOUR MODEM IS FREE...........

    Attached Files:

    JP4UAFRICA Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    288
    Likes Received:
    7
    LEAN ON ME

    ☺☺→2smäя†™←☺☺ Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    806
    Likes Received:
    0
    Pls wat abt moderm dat doesnt hav sim ports, cn it be unlocked?
    • Administrator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Babadinho Administrator

    Member Since:
    Sep 19, 2010
    Message Count:
    5,083
    Likes Received:
    448
    Never seen one without sim slot... But if there is...Then no need, as it cant use anyother sim.

    Holusegun Member

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    20
    Likes Received:
    0
    Pls baba, my zain modem wit imei no 353474022861212 has bn unlocked once but wen I put anoda sim inside it a msg will prop up saying 'only specified sim/usim can be used on the device' pls wat can I do ?

    mbond Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    79
    Likes Received:
    5
    Pls if you want to Unlock this Etisalat Modem, how do you go about it? Cos when you put anoda sim, it say "Usim not Recognised"

    Debase Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    119
    Likes Received:
    0
    Please help me out,i 'm trying use my N72 as a modem with USB cable,so in Nokia pc suite when connecting with network it uses phone gprs network and displays modem in conn.manager but all of a sudden it just stopped connecting with my device.Abeg i need a solution for it...Did MTN block my phone from being use as a modem?

    Trendymarulo Member

    Member Since:
    Oct 5, 2010
    Message Count:
    18
    Likes Received:
    0
    wen unlocked can it still fuction as the original network provider
    • GL Legend
    • Guru Member

    tobino GL Legend

    Member Since:
    Oct 9, 2010
    Message Count:
    1,820
    Likes Received:
    4
    yep, your original sim can still work with the modem. oK?  no cause 4 alarm.
    • Guru Member

    jajaco Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    605
    Likes Received:
    3
    Baba all round guru

    Ishoo Member

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    4
    Likes Received:
    0
    unmarried dstv decoder

    pls how to unmarried dstv decoder with the smart card so that u can use the card with another decoder

    coded-1 Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    702
    Likes Received:
    0
    Good morning nd nice work peepz

    coded-1 Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    702
    Likes Received:
    0
    Nice tutorial hope to get more frm u peepz
    • Guru Member

    freshguy Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    484
    Likes Received:
    3
    pls gurus,anybody got an ideal,trick to download movies frm moviesmobile.net? Because,it is very stresful downlding frm d site.since i hv been introduced to d site i hvant downlded anytin.

    gpsikes Member

    Member Since:
    Oct 4, 2010
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    0
    pls gurus any one hv anytin on multi links modem
    • Guru Member

    ABDZINHO Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    607
    Likes Received:
    4
    Thanks da king

    Alves Member

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    964
    Likes Received:
    0
    NICE TOPIC

    krazitoons Member

    Member Since:
    Oct 4, 2010
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    2
    Pls i need help unlocking my ZAin huawei modem. when i put another sim in it, it doesn't

    prompt a dialogue box to put an unlock code. i tried using a modem unlock software but it

    refused to unlock. The model id HUAWEI EG 162G, S/n D82aa10911505849, FCC ID: DISK 2540.
    http://a-zgsm.com/huawei.php. i tried this site to get it but the results i got did not

    work.
    IMEI: 353474024882292
    » Unlock: 44474265
    » Flash: 37217185
    pls, any guru in the house that has an alternative method should helpppppppppppppppppp.

    krazitoons Member

    Member Since:
    Oct 4, 2010
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    2
    Pls i need help unlocking my ZAin huawei modem. when i put another sim in it, it doesn't

    prompt a dialogue box to put an unlock code. i tried using a modem unlock software but it

    refused to unlock. The model id HUAWEI EG 162G, S/n D82aa10911505849, FCC ID: DISK 2540.
    http://a-zgsm.com/huawei.php. i tried this site to get it but the results i got did not

    work.
    IMEI: 353474024882292
    » Unlock: 44474265
    » Flash: 37217185
    pls, any guru in the house that has an alternative method should helpppppppppppppppppp.

    sparrowkid Member

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    6
    Likes Received:
    0
    @krazitoons. Perchance u're using d model HSDPA. What u need do is to go to www.unlockmymodem.com to download d unlocking software for HSDPA. It's about 6MB. D instruction is already there. Be sure to read them.

    Greatbokoâ„¢ Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    488
    Likes Received:
    0
    Mornin to every1

    Greatbokoâ„¢ Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    488
    Likes Received:
    0
    Nice job
    @babadinho n all pls wat of ZTE. I mean made by ZTE not huawei

    Arman Member

    Member Since:
    Oct 7, 2010
    Message Count:
    45
    Likes Received:
    0
    nice tok me ma i need that one

    princenath Member

    Member Since:
    Jul 30, 2011
    Message Count:
    5
    Likes Received:
    0
    HI GUYS IN NID MY MORDEM UNLOCKED BT TRIED BT UPTO NO AVAIL, I NID HELP, ITS THE NEW MTN FASTLINK.. THE ZTE MODEM,
    EAN:6934933007512
    IMIE:357534044276373

    THE UNLOCK CODE IS A 16 DIGITE CODE, THNX
    • GL Legend
    • Guru Member

    ☻ ☼®turk2jinglerƥâ„¢❶₯ GL Legend

    Member Since:
    Dec 11, 2010
    Message Count:
    2,022
    Likes Received:
    1
    use this

    Attached Files:

    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    POSSIBLE GL Senior Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    4,909
    Likes Received:
    3
    • GL Legend
    • Guru Member

    ☻ ☼®turk2jinglerƥâ„¢❶₯ GL Legend

    Member Since:
    Dec 11, 2010
    Message Count:
    2,022
    Likes Received:
    1

    divyxy Member

    Member Since:
    Aug 3, 2011
    Message Count:
    31
    Likes Received:
    0
    My unlocked mtn modem sudenly stopped getin service for other sims except mtn sim.Pls gurus what culd b d problem.Plz help me out coz am comfused.Cant browse wit oda networks sim except mtn

    ZICKSINGLES Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    226
    Likes Received:
    0
    all tanks to baba n co.
    • GL Legend
    • Guru Member

    ☻ ☼®turk2jinglerƥâ„¢❶₯ GL Legend

    Member Since:
    Dec 11, 2010
    Message Count:
    2,022
    Likes Received:
    1
    ok


Share This Page