Advertisement:

REBIRTH: YOUR FREEDOM+OPEN VPN IS BACK AND BETTER

Discussion in 'Pc Free Browsing Codes And Tips' started by talk2joe, Sep 10, 2011.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64
    Sponsored Links:
    ;D >:(DO NOT BE :eek: AS THIS IS THE FIRST TOPIC I AM ABOUT TO POST SO I AM GOING TO POST IT IN NO TIME download the latest version of your freedom from this post here. install it after click configuration and click on account profile. in there, in address:72.92.92.156 port 80

    connection mode http
    tweaks: Nigeria (MTN)
    tick the boxes, 3,4,5,6,7
    minimum buffer:1500
    reconnection dely:5000
    initial post:10000000
    final post:2000

    then click on account and put the username you have registered at www.your-freedom.net

    after that click on ports. mark web proxy, socket 4/5 and open vpn

    you will be able to connect at this stage but it wont be very fast.

    to make it fast, install open vpn. on your tray of your computer, right click on it and click proxy settings. select manual configuration then put 1127.0.0.1 port 8080 and save. then goto your browser and change the proxy settings to 127.0.0.1 port 8080. after that connect your freedom and browse with the speed of light

    after that, leave every other thing as it is and click save and exit

    Attached Files:

    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64
    YOUR COMMENTS

    confirmer Member

    Member Since:
    Aug 8, 2011
    Message Count:
    244
    Likes Received:
    0
    9ice work bro
    • Guru Member

    hyacinths Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    527
    Likes Received:
    4
    wud test it wen am back from church cos freedom cannot tempt me from not going to church,the software that was able to do so so far is IWP.......thanks for the share.
    • GL Legend
    • Guru Member

    St. kiz GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,547
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    note 3 4.4.2
    na wa o evry day new freedom software hmmm
    • GL Legend
    • Guru Member

    ►►♫O.MICHAEL.O♫◄◄ GL Legend

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    1,848
    Likes Received:
    12
    Current Phone:
    Samsung galaxy S2 (sold)

    kingkyle Member

    Member Since:
    Jan 2, 2011
    Message Count:
    98
    Likes Received:
    0
    testin mode
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    Slimderek Retired Moderator

    Member Since:
    Dec 14, 2010
    Message Count:
    11,969
    Likes Received:
    13
    ba33 low no testin
    • GL Legend
    • Guru Member

    ►►♫O.MICHAEL.O♫◄◄ GL Legend

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    1,848
    Likes Received:
    12
    Current Phone:
    Samsung galaxy S2 (sold)

    *laughing* :p

    samuels Upcoming Guru

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    76
    Likes Received:
    3
    Current Phone:
    android
    pls the freedom is not going is just saying "proxy reports error 0, it is likely that the server is unreachable; will try again in 5 seconds" that was what it's displaying in the message written with red form. Pls help me out
    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64

    then wat u will do... Ensure that ur account has not been disabled. If u leave ur account 3months without use it goes off. If ur aacount is active, then click configuration, and click on use wizard. Leave the proxy and port blank under use wizard. Tweak put nigeria mtn. Then wen it gets to the place of select connectiin type, tick only HTTP. Its brings u over 19server that must work in ur area...
    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64
    for all those having problem with that ip is bcuase of too much users in it... Use the wizard to get the one that works perfevt around u. Just leave proxy blank, select mtn nigeria as tweak. Then tick http under connection mode... Enjoy
    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64

    download the latest freedom first. Then use the wizard. Or use em29.your-freedom.de port 80 connection mode HTTP. Enjoy. Its wat i am using
    • Guru Member

    hyacinths Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    527
    Likes Received:
    4
    as long as we dey fight for freedom and we never cease fighting so the more new freedom software.........

    samuels Upcoming Guru

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    76
    Likes Received:
    3
    Current Phone:
    android
    All right i will try to download another new one thanks.
    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64

    download the one i attached for better performance and speed

    samuels Upcoming Guru

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    76
    Likes Received:
    3
    Current Phone:
    android
    It's true you're correct but what am going to do am i going to register for new one or i should try and logging with my account there. And pls do you have any new ip for pwebproxy header
    • Guru Member

    Moore Guru Member

    Member Since:
    Dec 6, 2010
    Message Count:
    612
    Likes Received:
    28
    Will using my fone as modem work with it or I need to get an mtn modem?
    • GL Legend
    • Guru Member

    Eng Golden Eng. Golden say so....

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,728
    Likes Received:
    70
    Current Phone:
    Tecno P5 Android 6.0 & Itel 1701
    U CAN USE UR PHONE GUY!!!
    • GL Legend
    • Guru Member

    IFYEEZ GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,475
    Likes Received:
    74
    Hmmmm freedom again
    • GL Legend
    • Guru Member

    Eng Golden Eng. Golden say so....

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,728
    Likes Received:
    70
    Current Phone:
    Tecno P5 Android 6.0 & Itel 1701
    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64

    guy go and register the same one using the same email. And no, i have no ip for u
    • Guru Member

    talk2joe Guru Member

    Member Since:
    Jul 25, 2011
    Message Count:
    624
    Likes Received:
    64

    using phone as a modem doesnt just wrk wit it, it rocks wit it, coming up next freedom+glo. Speed kills
    • GL Legend
    • Guru Member

    IFYEEZ GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,475
    Likes Received:
    74
    Enough servers to use all works
    ems34.your-freedom.de 83.170.102.131 UK 10.0 ? yes ? ?
    ems06.your-freedom.de 81.169.178.188 DE 9.5 ? yes ? ?
    ems23.your-freedom.de 83.170.106.45 UK 9.4 ? yes ? ?
    ems12.your-freedom.de 83.170.105.240 UK 9.3 ? yes ? ?
    ems35.your-freedom.de 83.170.102.172 UK 9.3 ? yes ? ?
    ems27.your-freedom.de 62.212.72.240 NL 9.2 ? yes ? ?
    ems19.your-freedom.de 83.170.105.241 UK 9.2 ? yes ? ?
    ems29.your-freedom.de 83.170.106.56 UK 9.1 ? yes ? ?
    ems30.your-freedom.de 77.92.92.156 UK 9.0 ? yes ? ?
    ems33.your-freedom.de 209.239.114.70 US 8.9 ? yes ? ?
    ems26.your-freedom.de 204.45.135.155 US 8.9 ? yes ? ?
    ems01.your-freedom.de 208.53.158.94 US 8.7 ? yes ? ?
    ems05.your-freedom.de 85.214.84.103 DE 8.5 ? yes ? ?
    ems13.your-freedom.de 178.73.198.130 SE 8.0 ? yes ? ?
    ems20.your-freedom.de 67.212.67.75 CA 7.3 ? yes ? ?
    ems31.your-freedom.de 187.45.202.179 BR 7.2 ? yes ? ?
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dolpazinho GL Legend

    Member Since:
    Dec 4, 2010
    Message Count:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Abeg drop the bomb sharparly...we are waiting

    markmories Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    221
    Likes Received:
    4
    my guy the freedom no connet pls guy make the setting to on dastand pls ok

    markmories Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    221
    Likes Received:
    4
    my guy wat will be in proxy address
    • Guru Member

    Moore Guru Member

    Member Since:
    Dec 6, 2010
    Message Count:
    612
    Likes Received:
    28
    you need java run environment
    • GL Legend
    • Guru Member

    IFYEEZ GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    2,475
    Likes Received:
    74
    This freedom is blazin hot. Tested nd confirm. use any of ur personal ip use on proximitron in proxy address. Then use of any of the servers i posted. its working wella

    markmories Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    221
    Likes Received:
    4
    NO WORK @ALL

Sponsored Links:

Share This Page